Buffelrun 2020 geannuleerd

Foto: Buffelrun

Het zal geen verrassing zijn maar vanwege de maatregelen die de overheid heeft getroffen rondom het verbod op evenementen tot 1 september gaat de Buffelrun editie 2020 niet door.

Door de onzekere ontwikkelingen rondom COVID-19 is de organisatie genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar zaterdag 4 en zondag 5 september 2021. De gezondheid en veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen staan bij hen op de eerste plaats. De aangeschafte startbewijzen voor de editie van dit jaar blijven geldig voor de editie in 2021. Je hoeft hiervoor als deelnemer niets te doen.

Net als jij hebben zij ook enorm uitgekeken naar deze editie die nog spectaculairder zou worden dan alle voorgaande edities en ze begrijpen daarom dat dit teleurstellend nieuws is.

2021

De organisatie hoopt dat jullie ook allemaal in 2021 aanwezig kunnen en willen zijn. Daarom kun je je reeds gekochte ticket volgend jaar ook gewoon gebruiken! Je ticket schuift dus gewoon door en daar hoef je niets voor te doen. Ondanks dat ze het officieel niet verplicht zijn vinden ze toch dat iedereen de gelegenheid moet hebben om ook geld terug te krijgen. Dat kan via een aanvraag tot en met 15 mei a.s. per e-mail op [email protected].

Let op: de betaalde servicekosten kunnen ze helaas niet terug betalen. Die zijn voor de ticketprovider en daar kunnen ze niets meer aan doen helaas. Zij verzoeken je dan vóór 15 mei hen te berichten en de volgende informatie te sturen:

–       Je bestelnummer
–       Het event waar je de tickets voor hebt besteld
–       Je mailadres waarop de tickets zijn besteld
–       Het aantal tickets (let op! We kunnen enkel de hele order annuleren en niet gedeeltelijk)!
–       Het rekeningnummer waarop terug gestort kan worden

Men hoopt natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk toch in 2021 weer zal mee doen zodat de super gave editie van 2020 ze dan nog mooier en sensationeler kunnen gaan maken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen