FrieslandCampina neemt nieuw distributiecentrum in Veghel in gebruik

Foto: frieslandcampina.com

FrieslandCampina heeft een nieuw distributiecentrum van ca. 26.000 m2  in Veghel in gebruik genomen. Vanuit het distributiecentrum zullen voornamelijk de producten van DFE Pharma, onderdeel van FrieslandCampina Ingredients, worden gedistribueerd binnen en buiten Europa.

Dankzij het nieuwe distributiecentrum kunnen producten efficiënter en duurzamer in een geconditioneerde omgeving worden opgeslagen. Het gebouw staat in de nabijheid van de productielocaties van FrieslandCampina en containerterminal Veghel. Hierdoor is FrieslandCampina in staat om de CO2-uitstoot te verlagen. Het gebouw is volledig elektrisch en gebouwd conform de BREEAM “Very Good” duurzaamheidsstandaard. Willems Logistic Services gaat alle magazijnactiviteiten in het nieuwe distributiecentrum uitvoeren voor FrieslandCampina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden