112

Jeugd & Jongerencentrum Erp zoekt getuigen in verband met vernielingen

Het terrein waar Jeugd- en Jongerencentrum Erp elk jaar de vakantieweek organiseert
Foto: Facebook

Jeugd & Jongerencentrum Erp heeft aangifte gedaan van vernieling. Elk jaar organiseert Jeugd & Jongerencentrum Erp een kindervakantieweek in de Goorse bossen. Helaas kan dit door de corona uitbraak niet doorgaan. 

Ondanks dat zit de organisatie niet stil. Afgelopen week werd het terrein waar de vakantieweek gehouden wordt, in overleg met de gemeente, omheind. Dit om later weer te kunnen genieten van gras in plaats van een zandvlakte. Dit is niet alleen fijner voor de kinderen en medewerkers maar het zorgt er tevens voor dat de materialen die men huurt of gesponsord krijgt, weer netjes en stofvrij kunnen retourneren.

Helaas heeft de omheining er nog geen halve dag gestaan en is het vernield. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Mocht je iets gehoord of gezien hebben wat met deze vernieling verband houdt, dan hoort men dat graag. Mail kan naar [email protected].

29-04-2020 Jeugd- en Jongerencentrum Erp 03 29-04-2020 Jeugd- en Jongerencentrum Erp 04

29-04-2020 Jeugd- en Jongerencentrum Erp 01

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden