Kanjerfestival, het muziekfeest voor mensen met een beperking, gaat dit jaar helaas niet door

Foto: John van Bergen | Kanjerfestival

Het KANJERFESTIVAL is een muziekfeest voor iedereen van jong tot oud, maar in het bijzonder voor “iedereen” met een beperking! Afgelopen jaar werd dit voor de eerste keer georganiseerd en was direct een succes. De organisatie heeft, gezien de huidige onzekere tijd, moeten besluiten de editie voor dit jaar te verplaatsen naar 2021.

“Het was zo mooi, onze 1e editie van het Kanjerfestival Meierijstad in juni 2019. Het Julianapark in Veghel werd gevuld met muziek en dans. Het was 1 groot feest. Volgens de media hadden we iedereen laten stralen!”, aldus John van Bergen. “Het muziekfeest voor & door iedereen met een beperking zou dit jaar opnieuw plaatsvinden.
De voorbereidingen van de 2e editie waren alweer in volle gang. Artiesten waren zelfs al geboekt”.

“Zoals jullie zelf ook ervaren, hebben we momenteel te maken met een gigantische crisis door het Corona-virus. Alle evenementen zijn tot 1 september 2020 verplicht gecanceld. Wij, als organisatie, vinden het echter onverantwoord om dan een groot festival te organiseren waar veel mensen samenkomen. We kunnen de verplichte anderhalve meter niet garanderen. Ook weten we momenteel nog niet of er verdere maatregelen komen waar we ons aan moeten houden”, aldus John.

De tweede editie stond dit jaar gepland op 6 september a.s.

2021

Zodra de omstandigheden voor iedereen verbeteren, zullen ook zij de draad zeker weer oppakken om hun mooie Kanjerfestival opnieuw te gaan organiseren. Deze zal echter pas plaatsvinden in 2021.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen