Maison van den Boer verkeert in zwaar weer

Foto: By J187B - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37316302

De grootste cateraar in ons land, Maison van den Boer uit Veghel, heeft het zwaar tijdens de corona crisis. Om te kunnen overleven doet zij een beroep op hun crediteuren om 80% van het openstaande bedrag kwijt te schelden.

Men had voor 2020 een goed gevulde portefeuille aan evenementen maar door de maatregelen die het kabinet heeft moeten nemen, verkeert het Veghelse bedrijf nu in zwaar weer. Nationaal en internationaal stonden er veel zaken op het programma.

Ook het personeel wordt gevraagd om concessies te doen in deze moeilijke tijd. Hen is gevraagd om akkoord te gaan met het gespreid betalen van het vakantiegeld en overuren. Hulp vanuit de overheid dekt een kleine 70% van de loonkosten.

Maison van den Boer bestaat 114 jaar en heeft zo’n 250 medewerkers in vaste dienst.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden