Boeringse Samen Sterk Quiz

Foto: Afbeelding van Shahid Abdullah via Pixabay

Op zondag 31 mei organiseert de coöperatie Boerdonk Buitengewoon de eerste Boeringse Samen Sterk Quiz. Een digitale dorpsquiz waaraan iedereen in Boerdonk, jong en oud, vanuit huis kan deelnemen! Heb je op een andere manier binding met Boerdonk dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Tijdens de quiz worden Boerdonkse vragen gecombineerd met algemene vragen en uitdagende (Coronaproof) opdrachten. Daag je vrienden, familie en buren uit om ook mee te doen! Doe vanuit je voortuin mee met je gezin en nodig eventueel ook je (groot) ouders uit om samen deel te nemen!
Om heel Boerdonk in quiz sferen te brengen zorgen wij voor muzikale ondersteuning en een leuke verassing voor de ouderen!

Doe mee!

Maak je op voor een middag gezellig quizzen! Geef je op door een mail te sturen naar [email protected] met hierbij je teamnaam. Voor deelname aan de quiz is een laptop/tablet met een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk. De quiz start om 14:45 uur en we verwachten tot 17:30 – 18:00 uur bezig te zijn. De winnaar wordt vervolgens om 19:00 uur bekend gemaakt. Deelname aan de quiz is GRATIS en bovendien ontvangt elk deelnemend team een leuk en smakelijk deelnamepakket!

De Boerings Samen Sterk Quiz wordt mede mogelijk gemaakt door het Coöperatief Fonds van de Rabobank, Gemeente Meierijstad en diverse Boerdonkse stichtingen en ondernemers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden