112

Politie haalt dronken chauffeur van A50 en vordert rijbewijs in

Foto: Facebook Politie

Vannacht hebben agenten een automobilist op de A50 aan de kant gezet die opmerkelijk rijgedrag vertoonde. De auto reed slingerend over de snelweg. De bestuurder werd aan de kant gezet en onderworpen aan een blaastest.

Op het moment dat de deur geopend werd viel de bestuurder nagenoeg uit haar auto en was zichtbaar onder invloed van alcohol. De bestuurder blies op straat een F-indicatie. Dit betekend een indicatie van overmatig alcoholgebruik.

Bestuurder is meegenomen naar het bureau waar een test op het ademanalyse apparaat werd uitgevoerd. De bestuurder werkte hier niet aan mee. Ze blies 3 keer niet op de juiste wijze, ook al is dit meermalen uitgelegd, en kon daardoor geen juiste test worden uitgevoerd. Hierdoor wordt er een weigering ten laste gelegd en krijgt de bestuurder de hoogste straf.

De bestuurder is met een rijverbod heengezonden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden