112

Weer een ongeval op de beruchte kruising in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vrijdagochtend 22 mei omstreeks 09.50 uur vond er op de kruising De Leest, nabij het tankstation, een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Op deze kruising gebeuren regelmatig ongevallen. Ook nu was een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding.

Politie, met meerdere eenheden, en een ambulance waren snel ter plaatse. Een bestuurder is ter plaatse gecontroleerd op eventuele verwondingen. Of deze ook met de ambulance vervoerd is naar het ziekenhuis, is ons niet bekend.

De politie heeft ten tijde van de afhandeling het verkeer op de kruising in goede banen geleidt.

De materiële schade was behoorlijk groot. Beide voertuigen zijn getakeld.

22-05-2020 Ongeval De Leest 02

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden