Mooie acties en leuke gesprekken op een vlot in Meierijstad

Foto: Nancy van Heeswijk | De Waterengel

Donderdagmiddag voer Nancy van Heeswijk met haar vlot de Veghelse haven in om aandacht te vragen voor haar project, rondvaartboot ‘De Waterengel’. 

Kinderen van circusschool Mr. Poehaa hadden een mooie actie op touw gezet om geld in te zamelen voor dit goede doel. Zij organiseerden een cursus steltlopen. Belangstellenden konden hieraan deelnemen en de opbrengst daarvan werd donderdagavond door Nena van Zutphen overhandigd aan Nancy. Een mooi stapeltje bankbiljetten belandde in de brievenbus aan boord van het vlot.

Uitnodiging

Na deze superverrassing van de kinderen van de circusschool van Mr. Poeha, René Hildesheim, kwam Nancy direct met een leuke verrassing voor hen. Zij nodigde de kinderen uit, op het moment dat de Waterengel klaar is, om een keer mee te gaan varen. Hoe mooi is dat.

Ondernemers Noordkade laten Nancy genieten

Nancy gaat twee weken niet van haar vlot af. Dat betekent dat ze ‘afhankelijk’ is van anderen. Maar aan hulp geen gebrek. Vooral niet als het gaat om voedselvoorziening. Hoe kan het ook anders, in Veghel Voedingsstad.

Het avondeten werd verzorgd door Pieperz, ‘s-avonds kreeg ze nog een heerlijk bord met specialiteiten van Sillyfox en natuurlijk werd ook de koffie niet vergeten. Deze was afkomstig van De Afzakkerij. Chapeau voor de steun van deze Noordkade-ondernemers.

De Waterengel 02

De Waterengel 03

De Waterengel 01

Steun deze actie!

Heeft u ook een leuke actie die geld op kan leveren voor de afronding van dit project of heeft u een mooi verhaal wat u met haar wil delen? Vandaag en morgen ligt Nancy met haar vlot nog aangemeerd aan de Noordkade in Veghel.

Reacties