Werkzaamheden kruispunt Sluisstraat zorgt voor flinke omleidingen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vanaf vrijdagochtend 08.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur is zowel het kruispunt bij de Sluisstraat alsmede de beruchte kruising De Leest in Veghel afgesloten in verband met werkzaamheden. Donderdagmiddag werden de eerste voorbereidingen getroffen. 

Ter plaatse wordt het asfalt vernieuwd en worden er nieuwe ‘lussen’ in het wegdek gelegd die later moeten zorgen voor een verbetering in de doorstroming van het verkeer op dat kruispunt.

Werkzaamheden kruispunt Sluisstraat 04

Werkzaamheden kruispunt Sluisstraat 03

Afsluiting en omleiding

Vanuit de Sluisstraat en vanaf De Leest kunt u niet richting het kanaal (Helmond-Den Bosch) en niet de N265 (richting industrieterrein De Dubbelen) en Rembrandtlaan op. De afritten Rembrandtlaan (komende vanaf het centrum) en Corridor (komende vanaf het industrieterrein) richting Sluisstraat en De Leest zijn ook afgesloten. De bushaltes (Lijn 157, 305 en 306), zowel op de oprit naar de N265 alsmede die achter het Total tankstation komen te vervallen.

Werkzaamheden kruispunt Sluisstraat 05

Werkzaamheden kruispunt Sluisstraat 06

Wij hebben de gemeente gevraagd waarom dit niet is gecommuniceerd middels een aankondiging in de krant en overige media. Volgens een woordvoerder van de gemeente lag die taak bij de aannemer. Daar was echter niemand aanwezig om ons te woord te staan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen