Theater De Blauwe Kei volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Na een tijd van lege zalen, stille kleedkamers en een verlaten foyer als gevolg van de Coronacrisis, gaat theater De Blauwe Kei in september van start met een nieuw theaterseizoen. De kaartverkoop start op donderdag 27 augustus. Vrienden van De Blauwe Kei kunnen met voorrang bestellen vanaf dinsdag 25 augustus.

Seizoen 20-21 wordt in de huidige tijd natuurlijk heel anders dan normaal, maar zeker niet minder interessant Samen met vele creatieve theaterproducenten werken we nu volop aan een bijzonder en origineel theaterprogramma 20-21, zodat je eindelijk weer kunt genieten van theater. We staan te popelen om de theaterdeuren aan de Noordkade open te gooien en kijken ernaar uit om je eindelijk weer persoonlijk te ontvangen bij onze voorstellingen’, aldus theaterdirecteur Harry Vermeulen.

Wat is anders dan voorgaande jaren

Seizoen 20-21 wordt in tweeën ‘gehakt’, wat betekent dat men start met de bekendmaking en kaartverkoop van voorstellingen van september t/m december. De tweede helft van het seizoen gaat op een later moment in de verkoop, daarover maken de podia en producenten in oktober nieuwe afspraken.

Vanaf 27 augustus kan iedereen bestellen; er geldt geen minimum aantal voorstellingen. De speellocaties en zaalcapaciteiten zullen, afhankelijk van de op dat moment geldende RIVM richtlijnen, aangepast zijn.

Updates

De komende tijd zal De Blauwe Kei, in aanloop naar het verkoopmoment, namen van artiesten en voorstellingen vrijgeven die komend seizoen naar het theater komen. Houd voor deze ‘nieuwtjes’ de website, nieuwsbrieven en social media in de gaten.

De Blauwe Kei

 

Reacties