Two Wieners met ode aan de fifties live in De Afzakkerij

Foto: Roos van den Oord | CHV Noordkade

In juni staat nog één luisterconcert geprogrammeerd in De Afzakkerij. Voor komende zondag 28 juni  is het de beurt aan het muzikale duo Two Wieners. Zij verzorgen deze middag twee optredens van één uur, om 14.00 uur en één om 16.00 uur.

Gelet op de RIVM richtlijnen is deze (nog) niet vrij en onbeperkt toegankelijk voor iedereen die wil komen luisteren. Bovendien moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van 1,5 meter afstand.  Per optreden zijn voorlopig 30 bezoekers welkom. Deze moeten vooraf een kaartje reserveren voor zes euro. Hiervoor krijgen ze niet alleen toegang tot het luisterconcert maar tevens twee consumpties. Reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/luisterconcerten

Two Wieners (foto Oliver Piper)
foto Oliver Piper

Puike zangstemmen

Zondag 28 juni 14.00 en 16.00 uur is er Vintage Rock’n’Roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de swingende muziek van oa Buddy Holly, Carl Perkins Johnny Cash en Elvis Presley tot leven, met uitstapjes naar oude country en hippe sixties. Bekend van oa De Wereld Draait Door, Veronica Inside en talloze optredens in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Engeland. En ze wonnen een Dutch Country Music Award, als beste duo/trio.

Vorig jaar verscheen een live DVD van de theatershow The Wieners Play The Everly Brothers, waarmee ze in bijna 80 theaters te zien waren. Ze brachten ook al diverse tribute-albums uit, odes aan: Buddy Holly, Johnny Cash, Ricky Nelson en wederom The Everly Brothers.  Bij een optreden van Two Wieners komen deze en vele andere Golden Oldies uit de Fifties en Sixties samen. Goed en gezellig, dus: kom kijken en luisteren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden