Bijzondere diploma uitreiking leerlingen Praktijkonderwijs Fioretti College Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Geen uitreiking op school, geen gezamenlijk feest, maar wel een verdiend diploma. Vijftig leerlingen van de afdeling Praktijkonderwijs van het Fioretti College in Veghel ontvingen hun diploma wel op een zeer bijzondere manier.

De mentoren van de vijfde- en zesdejaars leerlingen gingen dit jaar, samen met directeur Edwijn Vijn, naar de leerlingen toe. Compleet met alle toeters en bellen die normaliter horen bij een uitreiking. Donderdag en vrijdag zijn zij op pad geweest. Bij elke leerling werd bij de voordeur de rode loper uitgerold, hield men een speech, deelde men een bloem uit, bood men de leerling een flesje (alcoholvrij) champagne aan en werd, na ondertekening, het diploma overhandigd.

Een mooie manier om de kinderen toch te belonen en de aandacht te geven die zij verdienen na jarenlang hard werken. Maar men had het graag, net als andere jaren, gezamenlijk willen vieren. Hopelijk volgend jaar weer!

Trots

Edwijn Vijn, directeur praktijkonderwijs, is trots op de leerlingen en zijn team: “Voor 15 van de 50 leerlingen hebben de PrO-docenten passend werk gevonden. De overige 35 leerlingen gaan verder studeren op het MBO.”

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 01

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 03

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 09

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 04

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 07

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 08

26-06-2020 Diploma Fioretti Praktijkonderwijs 05

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden