Mentoren Fioretti College leveren diploma’s persoonlijk af

Foto: meierijstad.nieuws.nl

In verband met de coronamaatregelen hebben ze, ook op het Fioretti College in Veghel, dit jaar een heel andere diploma-uitreiking dan normaal. Alle mentoren gingen het diploma hoogstpersoonlijk bij de leerlingen bezorgen. Helaas geen gala en een geweldig feest maar zeker wel een uniek moment.

Van maandag tot en met donderdag rijden zij in speciale voertuigen door Veghel en de omliggende plaatsen, zoals een ouderwetse schoolbus.

Vandaag kwamen wij twee van deze voertuigen tegen. Joost uit Zijtaart werd verrast door zijn mentor die met een vrachtwagen zijn diploma kwam brengen en Thijs uit Sint-Oedenrode zag een compleet versierd busje zijn straat inrijden. Voor alle geslaagden werd natuurlijk de rode loper uitgerold en de mentoren hadden voor ieder van hen een keurige speech voorbereid. De ene keer vond deze plechtigheid plaats in de stromende regen, de andere keer was het weer even droog.

Na de overhandiging van een heerlijk flesje bubbels en de ondertekening van het diploma ging het gezelschap weer door naar de volgende gelukkige.

Donderdag gaan ze nog één keer op pad om de laatste geslaagden te bezoeken.

Geslaagden Fioretti College 2

Joost uit Zijtaart Fioretti College 2

Joost uit Zijtaart Fioretti College 1

Thijs uit Sint-Oedenrode Fioretti College

Thijs uit Sint-Oedenrode Fioretti College 2

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen