Eerste mosselen vanuit grootste mosselpan ter wereld

Foto: Sligro

Vandaag, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van het jaar 2019 en eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel.

SmitVis (onderdeel van Sligro) start vandaag als eerste in Nederland met de verkoop. De start van het seizoen werd gevierd met het aanbieden van het eerste pannetje mosselen aan chefkok Joppe Sprinkhuizen. Bereid in de grootste mosselpan ter wereld, volgens het Guinness Book of Records.

Klanten kunnen komende dagen in Sligro-vestigingen door het hele land en online terecht voor de eerste mosselen van het seizoen en alles wat daarbij komt kijken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden