112

Hond gered uit een verhitte auto in Veghel

Foto: politie Veghel

De politie kreeg vanmiddag een melding om te gaan naar de Markt in Veghel. Melder had een auto geparkeerd zien staan. In de auto zag hij een hond zitten wat erop leek dat de hond het zwaar had.

Men is snel ter plaatse gegaan bij het betreffende voertuig en men zag de hond in de auto zitten. De ramen waren allemaal afgesloten en de hond was hevig aan het hijgen. De auto stond in de zon geparkeerd.
De politie heeft contact gezocht met de melder, die hen vervolgens vertelde dat de hond zeker 1 uur in de auto zat. Na verwoede pogingen om contact te krijgen met de eigenaar van de auto waren zij genoodzaakt het raam in te slaan en de hond te bevrijden. Toen ze de hond uit de auto haalden voelden zij dat het heet was in de auto.

Snel daarna kwam de eigenaar van de auto en hond ter plaatse. Zij was zichtbaar geschrokken. De hond kreeg meteen water van de agenten om wat af te koelen. De hond was ernstig dorstig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden