112

Brandstichting op Turfven in Veghel

Foto:

Zondagavond 5 juli rond 23:00 uur werd brand gesticht op een houten vlonder aan het Turfven in Veghel. Vier getuigen zagen een groepje jeugd brand stichten en vervolgens met o.a. een scooter wegvluchten in de richting van het Mergelven.

De brand bleek aangestoken met een vloeistof uit een blik die door de daders is achtergelaten. Dit blik is door de politie veilig gesteld voor verder onderzoek.

Er zijn de laatste tijd vaker branden gesticht in de omgeving Het Ven / De Bunders. Men neemt deze brandstichting daarom erg serieus! De politie start naar aanleiding van deze brand een onderzoek op. Mogelijk dat de brandstichtingen door dezelfde groep jeugd zijn gepleegd.

05-07-2020 Brandstichting

05-07-2020 Brandstichting

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden