Nieuw evenement in Boerdonk in minder dan 6 uur uitverkocht!

Foto: Afbeelding van Wolfgang Gerth via Pixabay

Dat ze in Boerdonk in no-time iets op poten kunnen zetten bleek wel op het moment dat Mark Rutte op 24 juni aankondigde dat de ‘coronaregels’ werden versoepeld. Dat moment was reden genoeg voor de jeugd in Boerdonk om snel de koppen bij elkaar te steken en te kijken of ze samen iets nieuws op stapel konden zetten. 2 dagen later was “Boering Beach Ball Blast” geboren! 3 juli 14.00 uur startte de inschrijving. Om 20.00 uur die avond zat het vol!

Evenemententerrein ’t Weike wordt omgetoverd tot een heus strand. Prachtig strandzand wordt aangebracht op een beschermlaag en drie prachtige beachvolleybal velden worden ingericht. Strandstoelen ernaast, volleynetten erop, rollende keukens erbij, barretje in de buurt en spelen maar. Uiteraard worden de RIVM richtlijnen in acht genomen maar buiten sporten is toegestaan.

Boering Beach Ball Blast

Wanneer vindt het plaats?

De vergunning is inmiddels aangevraagd bij de gemeente Meierijstad.  Besloten is om het evenement te laten plaatsvinden in het weekend van vrijdag 4 en zaterdag 5 september. Op vrijdag starten ze om 18.00 uur met de poule wedstrijden en op zaterdag om 16.00 uur met de finalewedstrijden. Beide dagen sluiten ze omstreeks 21.00 uur af met een feestavond. Op zaterdag met een speciaal gastoptreden.

Kun je nog meedoen?

Nee helaas. De online campagne was zo succesvol dat het evenement binnen 6 uur was uitverkocht. Er staan zelfs al enkele teams op de reservelijst.

Is het voor iedereen toegankelijk?

Ja, je kunt alle dagen komen kijken. Men vraagt géén entree. Ook niet voor de twee feestavonden. Wil je dus je favoriete team komen aanmoedigen dan kan dat gewoon. Wil je gewoon een heerlijk (speciaal) biertje komen drinken op het speciale strandterras, dan is dat ook mogelijk. Noteer in dat geval 4 en 5 september in je agenda.

Boering Beach Ball Blast

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden