VINCI Facilities verder als VanderLinden

Foto: VanDerLinden

Sinds jaar en dag staat VanderLinden bekend als totaalleverancier op het gebied van technische installaties en technische dienstverlening. In 1993 werden zij onderdeel van de netwerkorganisatie VINCI Energies en vanaf 2014 ging men verder onder VINCI Energies’ merknaam VINCI Facilities. Exact 75 jaar na de oprichting van Van der Linden keert de bekende naam VanderLinden weer terug in het Veghelse straatbeeld. Wel in een nieuw jasje!

Optimaliseren gebouwen & terreinen

Business unit manager Olaf van den Wittenboer legt uit: “Wij geloven dat gebouwen afgestemd moeten worden op de mensen die zich erin begeven. Onze focus is dan ook slimme, duurzame, comfortabele en veilige gebouwen en terreinen. Van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud, inspectie, beheer en renovatie van technische installatie, wij doen dit allemaal. Onze klanten kunnen zich daardoor focussen op het primaire proces. We hebben ervoor gekozen om niet te specialiseren in facilitaire dienstverlening, vandaar dat de naam VINCI Facilities ons niet meer past.”

Rijke historie

“Precies 75 jaar geleden startte Piet van der Linden in Veghel met elektrotechnisch installatiewerk”, zo vervolgd Van den Wittenboer. “We zijn trots op die naam en onze rijke historie en willen de meest gewaardeerde technische dienstverlener zijn én blijven. Dicht bij onze klanten.

VanderLinden is een merk van VINCI Energies. In het kort: we ondersteunen vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen bij alles wat er nodig is om hun gebouwen -én de mensen die er wonen en werken- optimaal te laten presteren.”

Dezelfde passie, vernieuwende toepassingen

Meijerstad bedrijven kennen de historie van VanderLinden. “Wij gaan met dezelfde passie door met datgene waar we goed in zijn”, aldus commercieel manager Rien van der Linden. “Gesteund door de organisatie waartoe wij behoren -netwerkorganisatie VINCI Energies- en de kennis en kunde uit deze netwerkorganisatie, hebben wij een onuitputtelijke bron van specialisme & expertise die antwoord kan geven op iedere vraag. Zo dragen wij uiteraard zelf ook bij aan deze bron en zetten deze kennis en kunde zowel lokaal als nationaal in”, aldus de commercieel manager.

VanDerLinden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden