112

Landbouwvoertuig ontvreemd uit schuur in Eerde

Foto: Facebook politie Veghel

In de nacht van zondag 12 juli heeft er een inbraak plaats gevonden in een schuur op De Kuilen in Veghel. Hierbij werd een landbouwvoertuig weggenomen door de schuur open te breken.

De laatste tijd krijgt de politie steeds meer meldingen van diefstal van landbouwvoertuigen. Vaak werden deze gestolen uit een schuur door middel van braak. Wees dus alert! Heb jij een landbouwvoertuig bij je woning of in de schuur staan zorg er dan voor dat deze goed afgesloten staat. Inbrekers houden niet van veel verlichting. Schrik verlichting kan hierbij al goed helpen. Ook een camerasysteem kan helpen bij het weren van dieven. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

Iets gezien?

Heb jij iets verdachts gezien of gehoord wat met deze diefstal te maken kan hebben. Of heb je iemand horen praten over deze inbraak? Dat willen de politie dat graag weten. Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden