De eerste plaatsing via het project Volop Meierijstad is een feit

Foto: Volop Meierijstad

Ruim twee maanden geleden is de gemeente Meierijstad gestart met het project Volop Meierijstad. Het project biedt kleinschalige, lokale initiatieven de gelegenheid om gebruik te maken van tijdelijk leegstaande panden. Healing ZENtrum betrekt als eerste middels dit project een leegstaand pand aan Borchgrave 3-5 in Sint-Oedenrode.

Healing ZENtrum is een ontmoetingsplaats voor mensen die hun denken tot rust willen brengen en minder stress willen ervaren. Er is ruimte om je intuïtie te ontwikkelen, balans in jezelf te vinden en je krachtiger te voelen. Door te ervaren, beleven en waarnemen. Samen, in verbinding met andere.

Healing Zentrum

Aandacht voor het leven

Sylvie van Hoek en Jos Janssen hebben aandacht voor het leven. En zij gunnen jou ook een mooi en interessant leven.

Zij gaan de komende weken het pand aan de Borchgrave 3-5 omtoveren tot een ontmoetingsplek voor mensen die in deze hectische maatschappij hun denken tot rust willen brengen, minder stress willen ervaren en hun intuïtie willen ontwikkelen.

Bij hen loop je straks spontaan binnen voor een meditatie, een goed gesprek, je snuffelt wat rond tussen producten met een verhaal en je kunt er lezingen bijwonen. Kortom een plek om jezelf mee te verwennen!

Opening

De opening staat gepland 5 september 2020.

Dankzij Roland van Rozendaal en Mark van Zwam van RSP Makelaars en Pieter van de Kamp en Jan de Werdt van het Centrummanagement heeft Volop Meierijstad dit kunnen realiseren.

logo VOLOP Meieirijstad

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden