Schatgraven in Veghel

Foto: Schatgraven

Een week vol activiteiten zoals: waterspelen, knutselwerkjes en de meest enthousiaste groepsleiders die uw kind de hele week vermaken. Dat is Schatgraven 2020. Schatgraven vindt plaats van 20 t/m 23 juli 2020 en kost slechts 3 euro voor de hele week.

Voor wie?

Het is voor kinderen die na de zomer naar groep 3 t/m 8 gaan. Is uw kind 12 jaar of ouder? Dan mag het bij Schatgraven meedoen als medewerker. De kinderen mogen zelf hun groepje vormen waarmee ze de week door zullen brengen. Elk groepje heeft twee vaste en mega enthousiaste begeleiders. Zo ontstaat er een leuke band binnen het groepje!

Het onlineprogramma

Elke dag om 12.00 uur is het zover en start het onlineprogramma van Schatgraven. Ze beginnen de dag met de Schatgravenband en zingen vrolijke liedjes. De Kinderen mogen lekker meezingen, klappen en dansen. Ook is in de online video weer een spannend journaal terug te vinden.

Op maandag tussen 14.00 uur en 16.00 uur mogen alle aangemelde kinderen een tasje met materialen voor de hele week op komen halen. Op de dinsdag en donderdag is er van 14.00 uur – 16.00 uur een sport- en spelmiddag bij de velden van Blauw-Geel. Op de woensdagmiddag is er een creatieve opdracht die de kinderen vanuit thuis mogen maken.

Aanmelden kan nog steeds

U kunt uw kind via deze link inschrijven.

Lijkt het u leuk om zelf mee te helpen als medewerker? Neem dan een kijkje op de medewerkers-site.

 

Schatgraven

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen