Faillissement Maison van den Boer dreigt alsnog

Foto: By J187B - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37316302

Maison van den Boer driegt alsnog failliet te gaan nu verschillende schuldeisers niet in willen gaan op het eerder gedane verzoek van de Veghelse cateraar om een deel van de schuld kwijt te schelden. Dat meldde het Brabants Dagblad afgelopen vrijdag.

In mei van dit jaar deed men het verzoek aan de crediteuren om 80% van de openstaande vordering kwijt te schelden om alsnog te kunnen overleven.

Men had voor 2020 een goed gevulde portefeuille aan evenementen maar door de maatregelen die het kabinet heeft moeten nemen, is het Veghelse bedrijf in zwaar weer terecht gekomen. Nationaal en internationaal stonden er veel zaken op het programma.

De 45 schuldeisers die niet akkoord gaan met het verzoek zouden bij elkaar nog een bedrag van € 288.000,- tegoed hebben. Met de overige crediteuren die wel akkoord gaan met het voorstel is een bedrag gemoeid van zo’n 4,5 miljoen euro.

Maison van den Boer heeft nog een maand de tijd om tot een akkoord te komen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden