Henk gaat na 44 jaar (!) werkzaam te zijn geweest bij Gaffert B.V. met pensioen

Foto: Gaffert B.V.

Afgelopen vrijdag nam Gaffert B.V. na bijna 44 jaar, ja u leest het goed, afscheid van een wel hele trouwe werknemer. Henk begon in de jaren 70 van de vorige eeuw bij het bedrijf wat al sinds 1938 bestaat.

Gaffert B.V.

Gegroeid. Groot geworden. In zowel het horizontale als het verticale transport. Niet met grote woorden. Maar door lef te tonen, initiatief te nemen, verder te kijken dan de giek lang is en altijd waar te maken wat men belooft.

44

Dit nummer is wel heel toepasselijk op Henk. Afscheid nemen na bijna 44 jaar. En afscheid nemen van ‘zijn’ 44 meter torenkraan met serienummer 44.

Vanaf nu gaat Henk genieten van een welverdiend pensioen.

Gaffert

Gaffert

Gaffert

Gaffert

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden