112

Containerbrand bij metaalrecyclingbedrijf in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zondagmiddag 2 augustus om 14.33 uur werd de brandweer van Veghel gealarmeerd voor een containerbrand bij een bedrijf aan de Eisenhowerweg op industrieterrein De Dubbelen. De brand woedde bij een Hule Metaalrecycling, een groothandel in afval en schroot.

De brandweer die snel ter plaatse was heeft in eerste instantie geblust met het water uit het TS-voertuig en ondertussen een slang aangesloten op een waterput in de directe omgeving. Het kostte hen enige moeite om het vuur uit te maken.

Wat er precies aan materialen in de container lag en wat de brand veroorzaakt heeft, is niet bekend. Er was een behoorlijke rookontwikkeling.

02-08-2020 Containerbrand Veghel 01

02-08-2020 Containerbrand Veghel 02

02-08-2020 Containerbrand Veghel 03

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden