112

Politie treft hennepkwekerij aan in flatwoning in Schijndel

Foto: Facebook politie Schijndel

Maandagochtend 24 augustus heeft de politie op een zoldertje in een flat aan de Mozartstraat in Schijndel 353 hennepplanten aangetroffen. De kwekerij is inmiddels opgeruimd en een onderzoek is opgestart.

Aangezien deze woning een huurpand betreft, en een zero-tolerance-beleid in het huurcontract is opgenomen, zal naar verwachting de 23 jarige bewoner met zijn gezin worden buiten gezet.

Dit moet je niet willen. Niet alleen vanwege de gevaarzetting. Maar laat je ook niet verleiden tot het beschikbaar stellen van woonruimte hier voor, om snel geld te verdienen. In de regel wordt een hennepkwekerij in een woning of in een schuur snel ontdekt, en dan kom je van de regen in de drup…, aldus de politie Schijndel.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden