112

Kinderen vinden kluis in sloot bij Ketelven/Vlasven

Foto: Max Hendriks

Zondagochtend 30 augustus hebben een viertal kinderen een kluis gevonden in een sloot nabij het Ketelven/Vlasven. Natuurlijk werd direct de politie op de hoogte gesteld van hun vondst.

Op donderdag 27 augustus vond een bewoner van het Ketelven een aantal pasjes en een sierradendoosjes in een sloot in de omgeving van het Ketelven/Vlasven. Hij informeerde direct de politie en die wist later te melden dat deze voorwerpen van inbraak in Arnhem afkomstig waren. De kluis die bij deze diefstal ontvreemd was, werd echter toen niet gevonden. Tot vandaag.

Tijdens magneetvissen zondagochtend vonden Pim, Jens, Senna enĀ  Yade de ontbrekende kluis. Natuurlijk werd ook nu de politie direct op de hoogte gesteld. Deze hebben de kinderen toegesproken en de kluis meegenomen naar het bureau.

30-08-2020 Kluis gevonden 1 30-08-2020 Kluis gevonden 2

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden