112

Verdachte situatie blijkt hennepkwekerij in aanbouw

Foto: politie.nl

Vrijdagavond 4 september rond 20:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie op de Elschotsestraat in Schijndel. Dienstdoende agenten gingen poolshoogte nemen en zagen inderdaad activiteiten bij een woning aldaar.

Bij aankomst van de politie gingen direct twee mannen via de achtertuin over schuttingen er vandoor. In de woning werd vervolgens een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Binnen waren ook nog twee mannen aanwezig. De gevluchte mannen werden al vrij snel een straat verderop in de kraag gegrepen.

Omdat er een illegale aftakking aan de stroommeter zat en alles in een gevorderd stadium was van aanbouw ten behoeve van kweek van vermoedelijk hennepplanten, zijn de vier mannen aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen ter vervaardiging van softdrugs.

De arrestanten, een 30 jarige man uit IJsselstein en 3 mannen uit Tiel in de leeftiijd van 26 en 28 jaar, werden voor verder onderzoek ingesloten en de kwekerij is inmiddels ontmanteld.

05-09-2020 Hennepkwekerij Schijndel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden