Van Berkel Logistics zet OOC containerterminal voort

Foto: vanberkelgroup.eu

Samen kom je verder. Zeker in de intermodale logistiek. Daarom droeg OOC beheer haar containeractiviteiten in Oss vandaag over aan Van Berkel Logistics. De Osse terminal wordt vanaf nu opgenomen in het netwerk van Van Berkel Logistics als Inland Terminal Oss, samen met Inland Terminal Veghel en Inland Terminal Cuijk.

Voor een optimale ontwikkeling van de intermodale activiteiten in de regio Oost Brabant is het wenselijk om tot meer samenwerking te komen tussen de terminals. Bundeling van de containerscheepvaart, ontwikkeling van continentaal spoorgoederenvervoer, efficiƫnter regionaal transport tussen terminals en klanten, en ook snelle IT ontwikkelingen vragen om meer focus en schaalgrootte. Vanuit de toekomstvisie van beide bedrijven wordt met deze stap een sterke basis gevormd om de ladingbelanghebbenden beter van dienst te zijn.

Sterke basis

OOC Terminals concentreert zich vanaf september op de logistiek en op- en overslag van bulk- en breakbulk en de ontwikkeling van continentale spoorverbindingen over haar beide terminals in de haven van Oss. Van Berkel Logistics en OOC Terminals gaan ieder vanuit de eigen discipline samenwerken aan de ontwikkeling van het multimodale goederenvervoer voor de regio. De containeractiviteiten worden voortgezet op het huidige terrein aan de Waalkade 17c in Oss. De bulk- en breakbulkactiviteiten worden voortgezet op de terreinen Waalkade 19 en Merwedestraat 5 in Oss.

 

Van Berkel Logistics

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden