112

Dronken spookrijder van de A50 geplukt ter hoogte van Veghel

Foto: politie.nl

Vannacht, omstreeks 01.20 uur, kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van burgers die een voertuig hadden zien rijden op de A50 van Nistelrode richting Eindhoven. Dit voertuig was aan het spookrijden..

De politie is met 3 eenheden op zoek gegaan en troffen het voertuig aan op de A50 ter hoogte van Veghel. De bestuurder viel zo wat uit zijn auto. Hij was ernstig onder invloed van alcohol. In het middenconsole lag een grote fles sterke drank.

Verdachte werd direct meegenomen ter zake rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar en hinder (artikel 5 van de Wegen Verkeerswet 1994)

Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd en er is een dossier opgemaakt tegen de bestuurder. Na verhoor werd hij heengezonden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden