Travelcenter de Wit verkozen als beste reisbureau in Noord-Brabant

Foto: Travelcenter De Wit

Ieder jaar wordt er door Travmagazine, samen met vele partners uit de reisbranche, de Reisbureau van het Jaarverkiezing georganiseerd en dit jaar is Travelcenter de Wit de grote winnaar in de regio Noord-Brabant.

Na diverse rondes waarin de krachten worden vergeleken met die van collega reisbureaus in de provincie komt Travelcenter de Wit als beste uit de bus. Ook in deze bizarre tijd waarin Corona een enorme impact heeft op de reisbranche is de klanttevredenheid van het Veghelse reisbureau enorm hoog gebleken. “Bijna al onze klanten hebben een voucher geaccepteerd of de reis al omgeboekt en zijn enorm blij met de service die we hebben verleend. Vanaf het eerste omboekmoment hebben we klanten continu op de hoogte gesteld van de situatie en meegedacht in de beste oplossingen.” Aldus een trotse Michelle de Wit.

“Zeker in deze tijd is de verkiezing tot reisbureau van het jaar een enorme steun in de rug. Het is een bevestiging dat we met ons gehele team en onze andere filialen niet voor niets kei hard werken voor al onze klanten en een ijzersterke fundering hebben staan die ons klaar maakt voor de toekomst. Want dat die toekomst in de reisbranche er komt, dat weten we zeker! Hoe die toekomst eruit gaat zien dat gaan we met elkaar vormgeven.”

De verkiezing

De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat zowel de beoordeling als de vakjury verzorgd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden