Kermis Veghel van start gegaan

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Vrijdagavond 18 september om 19.00 uur gaven wethouder Harry van Rooijen en Mike van den Biggelaar, voorzitter van stichting Kermissen Veghel, het startsein voor zes dagen kermisplezier op en rond het Stadhuisplein in Veghel.

Na een succesvol verlopen kermis in Schijndel en Sint-Oedenrode is het nu de beurt aan Veghel. Stichting kermissen Veghel heeft, samen met de gemeente Meierijstad, de positieve ervaringen na de eerder georganiseerde kermissen meegenomen om ook hier een mooi evenement neer te zetten. Bezoekers kunnen de komende dagen genieten van meer dan 30 attracties. In verband met de coronamaatregelen is het kermisterrein afgesloten en is er één in- en uitgang. Verder is er een verplichte looproute en is het geheel ruim opgezet. Dit jaar zal het evenement niet afgesloten worden met het gebruikelijke vuurwerk.

Veghelse exploitant

Wij spraken Peter, één van de exploitanten. Hij was blij dat het in zijn eigen Veghel toch gelukt was om dit evenement te laten doorgaan. Ook bij hem staat het water bijna tot aan zijn lippen. “Ik had in januari flink veel knuffels en andere prijzen ingekocht voor een mooi seizoen totdat corona om de hoek kwam kijken. Vanaf maart geen inkomsten, maar ondanks dat blijf ik positief en ben blij hier in Veghel te staan”, aldus Peter.

Namens meierijstad.nieuws.nl wensen wij alle exploitanten veel succes en bezoekers van de Veghelse kermis veel plezier, de komende dagen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen