Goede start van De Korfrakkers

Na een periode van ongeveer 6 maanden geen wedstrijden spelen mochten de dames van De Korfrakkers eindelijk weer aan de bak. De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie werd gespeeld in Milsbeek. Tegenstander was Spes.

De score werd geopend door De Korfrakkers. Direct na de 0-1 was er weer een kans voor de dames uit Erp. Tot aan de rust ging de het scoreverloop gelijk op. Met een stand van 5-5 zocht men in de rust de kleedkamers op.

Direct na rust scoorde de ploeg uit Erp opnieuw en liep zelfs binnen 8 minuten uit naar een voorsprong van 6-12. Spes had na rust geen antwoord op het spel van De Korfrakkers. Met een eindstand van 9-14 kunnen de dames terugkijken op een goede start van de competitie.

Aankomende zaterdag, 26 september, speelt De Korfrakkers thuis tegen De Peelkorf om 18.00 uur. Alle support is welkom!