Skunk dames 1 start de competitie met winst

Na een goede voorbereiding hebben de dames van Skunk gisteren de eerste winst gepakt tegen Havoc dames 2. Skunk won de wedstrijd met 3-1.

De eerste set begon Skunk sterk. Een goede service reeks waar Havoc geen antwoord op had, zorgde voor een voorsprong die niet meer ingehaald werd. De set werd gewonnen met 25-17.

De tweede set werd er minder druk gezet door het thuisspelende team waardoor Havoc sterk uit de hoek kwam, verdedigend veel ballen had en deze ook komen afmaken. Skunk heeft de achterstand deels ingehaald maar kwamen net te kort. Door te weinig druk en fouten, ging deze set naar Havoc toe (24-26).

Gebrand om de derde set te pakken, zetten de Veghelaren een tandje erbij. Skunk kwam weer meer in het spel. Verdedigend werden veel ballen gepakt en aanvallend wisten de dames te scoren. Havoc wist hier geen antwoord op en Skunk trok de set naar zich toe en won deze met 25-21.

In de vierde set begon Skunk met een grote voorsprong die Havoc nog deels kon inhalen. Desondanks liet Skunk het niet te lang lopen en trokken ze de set weer naar zichzelf toe door te scoren en weinig fouten te maken. De set ging naar Skunk (25-20) en daarmee is de eerste winst van de competitie binnen.

Volgende wordt gespeeld tegen VC Volt dames 2. De wedstrijd is om 16:30 uur in Beers.