Skunk Heren 1 verliest van zichzelf in eerste wedstrijd

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Na de lange corona stop mocht Skunk heren 1 zaterdag 19 september starten aan een nieuw seizoen in de eerste divisie. Het team is uitgebreid met passer-loper Pepijn Scholten, libero Nils Fleuren en trainer Jacek Ziemba, maar heeft afscheid genomen van middenman Jeroen Rijken. De nieuwe spelers zijn ingepast tijdens verschillende voorbereidingstoernooien en het team en technische staf (Martin Janssen en René van de Bosch zijn bij het team gebleven) waren klaar voor het nieuwe seizoen.

De eerste wedstrijd van het seizoen kwamen de heren van NVC op bezoek bij Skunk. De heren uit Nieuwegein begonnen fel aan de wedstrijd en scoorden veel door hun alles-of-niets opslag. Skunk kreeg de service iets beter onder controle tijdens de set en wist de eerste set winnend af te sluiten ondanks de vele service fouten.

In de tweede set begon NVC weer fel en kwam snel op een 5-1 voorsprong. Ondanks dat Skunk terug kon komen tot 5-5, gaf dit wel het verloop van de set weer: NVC pakt een voorsprong, en Skunk loopt achter de feiten aan en verliest de set met 21-25.

Ook in de derde en vierde set zorgde een wisselende pass en veel persoonlijke fouten aan de kant van Skunk ervoor dat er een flinke voorsprong voor NVC op de borden kwam. De heren van NVC speelden een verzorgd spel en verdedigden veel. Skunk liet af en toe met mooie rally’s zien waar het toe in staat is, maar kon niet voorkomen dat de eerste wedstrijd met 1-3 verloren ging.

Setstanden

25-21, 21-25, 22-25, 16-25

Volgende week zaterdag gaat Skunk op bezoek bij Gemini-Kangeroes HS 1 in Voorschooten.

20-09-2020 Skunk 04

20-09-2020 Skunk 01

20-09-2020 Skunk 02

Reacties