112

Bekende van de politie aangehouden voor bezit van hard- en softdrugs in Veghel

Foto: politie Veghel

Woensdagavond 23 september waren agenten bezig met de surveillance in Veghel. Op een parkeerplaats controleerden zij een voertuig waarvan de bestuurder bekend stond als gebruiker van hard- en softdrugs.

De agenten doorzochten het voertuig, fouilleerden de bestuurder en troffen bij de doorzoeking van het voertuig zowel hard- als softdrugs aan. De bestuurder werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Doordat de bestuurder bij hen bekend was als drugsgebruiker werd er een mededeling 130 Wegenverkeerswet opgemaakt en verstuurd naar het CBR. De bestuurder wordt dan door het CBR opgeroepen om mee te werken aan een rijvaardigheidstest. Dit is geheel op eigen kosten Als de bestuurder niet mee werkt aan deze test of een negatieve beoordeling krijgt wordt er door het CBR een beslissing genomen over het rijbewijs. In het slechtste geval raakt hij het rijbewijs kwijt.

De drugs werd inbeslaggenomen en dossier wordt opgemaakt en verstuurd naar justitie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden