Skunk Heren 1 wacht nog steeds op eerste punten

Foto: Skunk Veghel

Nadat Skunk heren 1 vorige week de eerste wedstrijd van het seizoen verloren had, was het deze week op zoek naar winst tegen Gemini-Kangeroes HS 1. De opdracht voor de heren uit Veghel was om hun eigen spel te spelen dat ze hebben laten zien tijdens de voorbereiding.

Skunk begon de wedstrijd met een kleine voorsprong, maar Gemini-Kangeroes kon door verschillende sprong services terugkomen en uitlopen omdat Skunk de service niet onder controle kreeg. In het vervolg van de set wist Gemini-Kangeroes slim te scoren terwijl Skunk een laag aanvalsrendement had. Gemini-Kangeroes won de eerste set met 25-17.

In de tweede set liet Skunk beter spel zien en kon Gemini-Kangeroes geen voorsprong forceren met de sprongservices. De middenaanvallers van Skunk konden meer aangespeeld worden door een betere pass wat beloond werd met 25-20 setwinst.

De derde set was weer vergelijkbaar met de eerste: Skunk begon wel met een kleine voorsprong, maar kon gedurende de set geen grip krijgen op de sprongservices van Gemini-Kangeroes en kwam regelmatig het blok tegen wat resulteerde in een 25-21 setwinst voor de heren uit Voorschoten. De vierde set probeerde Skunk door middel van een tactische wissel het team wakker te schudden, maar dit kon niet voorkomen dat de vierde set ruim door Gemini-Kangeroes werd gewonnen.

Setstanden

25-17, 20-25, 25-21, 25-12

Volgende week zaterdag gaat Skunk op zoek naar de eerste winst tegen BPA VTC Woerden die hetzelfde aantal punten heeft als Skunk.

Reacties