Opnieuw winst voor De Korfrakkers

Foto: De Korfrakkers

Afgelopen zaterdag was het zover, het vaandelteam uit Erp mocht haar eerste wedstrijd van het seizoen op eigen veld spelen. Dit keer namen ze het op tegen de ploeg uit Ysselsteyn; De Peelkorf.

De eerste helft werd vooral getypeerd door strafworpen en vrije ballen. Door de vele overtredingen van De Peelkorf kwamen de Erpsen op een grote voorsprong van 7-2. Met nog ongeveer tien minuten op de klok leek de eerste helft uitgespeeld. Echter werden er in de korfzone fouten gemaakt en korte kansen weggegeven waardoor de ploeg uit Ysselsteyn met enkele doelpunten terugkwam. De kleedkamers werden betreden met een ruststand van 8-5.

De spanning werd in de tweede helft al snel opgevoerd door twee treffers aan de kant van De Peelkorf. De Korfrakkers wist de draad weer op te pakken aan de hand van een paar mooie doelpunten. Ondanks een paar onnodige foutjes die resulteerden in strafworpen, wist de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe te trekken en eindigde de strijd met een stand van 15-10.

Komende zondag speelt De Korfrakkers uit tegen DDW/SDO’99. Een spannend duel wordt verwacht, wellicht een echte krachtmeting. De wedstrijd wordt om 15:00 uur gespeeld in Hooge Mierde.

Reacties