Skunk Dames 1 neemt maximale punten mee naar Veghel

Foto: Skunk

De dames van Skunk zetten de winnende lijn door. Nadat vorige week de eerste thuiswedstrijd gewonnen werd, hebben de Veghelse dames gisteren vijf punten meegenomen uit Beers door 4-0 te winnen van VC Volt.Dames 2.

In de eerste set gingen de dames van Skunk goed van start. Er was een hoge service druk en een snel spel waar Volt weinig tegen in de brengen had. Deze set werd dan ook gemakkelijk met 25-13 gewonnen.

In de tweede set konden de dames van Skunk dit sterke spel niet doorzetten en begon men meer fouten te maken. Hierdoor kreeg Volt de kans om in hun spel te komen. Skunk bleef ondanks dat echter de hele set de bovenliggende partij. Door goed verdedigend werk, genoeg druk aan het net en de servicedruk werd deze set gewonnen met 25-18.

In de derde set was het voor de Veghelse dames lastig dit spel door te zetten. De gehele set keken de dames tegen een achterstand aan. De dames van Volt lieten zien wat ze konden met mooie aanvallen en een goede verdediging. Echter kreeg Skunk net op tijd het eigen spel op orde en wisten ze door, onder andere een goede service reeks, het tij te keren. Deze set werd gewonnen met 26-24.

In de laatste set wilden de dames van Skunk laten zien wat ze waard zijn en het maximale aantal punten mee naar huis nemen. Heel de set was Skunk de sterkere partij door genoeg druk uit te oefenen. Met 25-19 werd de set gewonnen en daarmee is de eerste 4-0 winst binnen.

Volgende halte

Volgende week speelt skunk dames 1 tegen Saturnus/Hendriks Coppelmans dames 1 om 16:15 in Uden.

Reacties