DDW/SDO’99 maatje te groot voor De Korfrakkers

De derde wedstrijd van het seizoen werd zondag gespeeld, uit tegen het altijd moeilijke DDW/SDO’99. Ondanks hun grote nederlaag van vorige week, moest de ploeg uit Erp de dames van DDW/SDO’99 zeker niet onderschatten.

De dames van De Korfrakkers merkten meteen dat het voor hen lastig was op het echte gras van de thuisclub. De score werd geopend door een kans van DDW/SDO’99. Het antwoord van De Korfrakkers volgde met een afstandsschot. Maar hierna was het DDW/SDO’99 dat de leiding nam. Dit kwam vooral door veel fouten onder de korf en daar profiteerde de thuisploeg gretig van. Na 30 minuten gespeeld te hebben stond het dan ook al 8-2 in het voordeel van de dames uit Hooge Mierde.

De dames van De Korfrakkers wisten dat het een moeilijke tweede helft zou worden maar ze gingen met goede instelling het veld weer op. Helaas met weinig resultaat, DDW/SDO’99 was die dag een maatje te groot voor de Erpsen. Na 10 minuten spelen stond het 10-3. De Korfrakkers had genoeg kansen, helaas werden die niet benut en zo kon DDW/SDO’99 hun voorsprong uitbreiden. Met nog een paar mooie doelpunten werd de wedstrijd afgesloten met een stand van 16-6. Een goede leer voor de volgende keer.

Aanstaande zaterdag speelt De Korfrakkers thuis om 18:00 uur tegen Prinses Irene. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams, het zal dus een spannende pot worden.