Skunk dames 1 komt tekort in derby

Foto: VV Skunk

Zaterdag stond voor de Veghelse dames de wedstrijd tegen Saturnus D1 uit Uden op het programma. Een heuse derby. Helaas zonder supporters langs de lijn, maar beide verenigingen hadden een livestream opgezet zodat de wedstrijd toch te volgen was.

Skunk begon was ingetogen. Dat gaf Saturnus de kans om direct hun snelle spel te kunnen spelen. De eerste set ging dan ook redelijk eenvoudig naar de dames uit Uden. Setstand 25-17.

Gedurende de tweede set kwamen de Veghelse dames meer in hun eigen spel, maar helaas te laat. Ook deze set ging met 25-18 aan hen voorbij.

De derde set kwam Skunk in haar eigen spel, de dames zagen de laatste kans om nog een vijfsetter uit de wedstrijd te halen en deed dit met volle energie. Ze haalde de set binnen met 23-25.

De vierde set was alles bepalend. Komt er een vijfde set of niet? Beide teams zaten in hun element, helaas won Saturnus de set met 26-24 en bleef het bij 4 sets.

Setstanden

25-17, 25-18, 23-25, 26-24

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Polaris D1 op het programma. Helaas dan ook zonder echt publiek. Natuurlijk wel weer te volgen via een livestream. De dames zien jullie graag virtueel daar!

Skunk

Reacties