Skèndel kwist ‘ff nie – Alternatief in de maak, voor gezinnen!

Foto: Facebook

“Het was een moeilijke beslissing. Maar eigenlijk ook een hele makkelijke. De Skèndelse Kwis in de vorm zoals we die kennen, kan dit jaar niet doorgaan”, zo laat de organisatie weten. De Skèndelse Kwis is een jaarlijks terugkerend evenement waarin zelf gevormde teams op een avond een honderdtal vragen moeten beantwoorden.

Natuurlijk wist men dit eigenlijk wel, maar de organisatie van de kwis zat stiekem een beetje in de ontkenningsfase. Hoe graag ze dit ook hadden gewild, een oplossing werd niet gevonden. Natuurlijk hadden ze nagedacht over looproutes, boekjes ophalen in etappes, alles digitaal en eindeloos veel andere aanpassingen. Maar is dat dan nog wel De Skèndelse Kwis? Men vond van niet. Niet gezellig op pad voor de buitenvragen dus, geen zenuwslopend centraal examen en geen boekjes die massaal worden opgehaald. Het zit er gewoon even niet in.

Het was een moeilijke beslissing, maar wel de enige juiste. Men neemt op deze manier de verantwoordelijkheid en legt deze niet bij de deelnemers door hen restricties op te leggen.

Men is aan het broeden op een leuk en gezellig alternatief voor de gezinnen thuis.

De Skèndelse Kwis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen