2e verlies voor De Korfrakkers

Op een regenachtige zaterdagavond stond voor De Korfrakkers uit Erp de thuiswedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode op het programma.

De wedstrijd begon voor de thuisploeg goed met een afstandsschot wat doel trof. Verder volgde er in de eerste helft meer mooie afstandsschoten en goede aanvallen. Een spannende eerste helft ging vrij gelijk op. De ruststand was 8-7 in het voordeel van De Korfrakkers.

De afstandsschoten die in de eerste helft wel doel troffen voor de ploeg uit Erp zag men in de tweede helft niet meer. Ook nu werden er weer teveel overtredingen gemaakt en het lukte De Korfrakkers maar niet om tot score te komen. Met maar één score voor de ploeg uit Erp in deze tweede helft was het 2e verlies in de competitie een feit.

De eindstand was 9-11.

Komende zondag, 18 oktober, wordt om 13.00 uur de laatste buitenwedstrijd gespeeld van het seizoen. De Korfrakkers gaan dan op bezoek bij Altior in Heeswijk-Dinther.