112

Flinke waterschade bij aantal appartementen Hertoghof in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De brandweer werd zondagmiddag 11 oktober iets na 13.00 uur opgeroepen voor wateroverlast bij appartementencomplex ‘Hertoghof’ aan de Burg. de Kuyperlaan in Veghel.

Op één van de bovenste woningen in het complex was een verdeelstuk die op een wasmachine was aangesloten kapot gegaan, waardoor er maar water bleef stromen Hierdoor liep in no-time dit appartement onderwater en liep het water via de meterkast naar de 2 ondergelegen woningen. Een bezoeker van een bewoner belde direct 112 en trachtte ondertussen om het euvel in de bewuste woning te verhelpen. Het lukte hem echter niet om het probleem op te lossen.

De brandweer heeft de kraan dicht kunnen draaien en daarna met een trekker het overtollige water op de vloer verwijderd. De stroom bij de getroffen woningen is tijdelijk afgesloten. Een installatiebedrijf is ter plaatse geweest en komt later terug om het verdeelstuk te vervangen.

Stichting Salvage is ingelicht om de schade vast te stellen. Volgens een woordvoerder van de brandweer is de schade in het bovenste appartement groot.

11-10-2020 Waterschade Hertoghof 04

11-10-2020 Waterschade Hertoghof 06

11-10-2020 Waterschade Hertoghof 03

11-10-2020 Waterschade Hertoghof 01

11-10-2020 Waterschade Hertoghof 02

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden