Steun lokale horeca ondernemers; Bezorgen en afhalen blijft mogelijk (deel 1)

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Meierijstad.Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Wederom wordt de horeca hard geraakt! Cafés en restaurants sluiten voor vier weken hun deuren. Afhalen en bezorgen blijft wél mogelijk.

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Meierijstad n deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Meierijstad!

Ben jij een creatieve ondernemer? Mail ons en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

22-03-2020 D'n Brouwer 04

Café D’n Brouwer Mariaheide

D’n Brouwer is een gezellig en sfeervol bruin café tussen Uden en Veghel. Een fijne ontmoetingsplek op een prachtige locatie. Je bent welkom om te biljarten, darten of gewoon een drankje te doen in het café of op het deels overdekte terras. Tevens is er een zaal die op diverse manieren kan worden ingedeeld. Dus ook voor onder andere een feest, vergadering of koffietafel kun je bij D’n Brouwer terecht.

Ook zij moeten 4 weken dicht. Maar geen nood! Speciaal voor de liefhebber(s) heeft D’n Brouwer de komende weken speciale bierpakketten in de aanbieding. Kijk voor de aanbieding van deze week op de site.

www.dnbrouwer.nl

 

Restaurant Hertog Jan Veghel

Restaurant Hertog Jan Veghel

Sfeervol familierestaurant met een authentieke houtskoolgrill. Sinds februari 1983 gevestigd in het centrum van Veghel. Aan het roer van deze onderneming staan chefkok Patric van Asseldonk en gastvrouw Tamara van Asseldonk-Haan, Ook nu zijn zij weer volop in de weer met afhaal- en bezorgmaaltijden zoals ze dat ook deden tijdens de eerste lockdown!

Uiteraard staan alle bekende specialiteiten van de houtskoolgrill op de afhaalkaart, maar ook enkele nieuwe seizoensgerechten, waaronder een heerlijke wildstoof met friet en salade!

Snel bellen en bestellen!

restauranthertogjan.nl

 

Reacties