De Bibliotheek biedt hulp bij de app CoronaMelder

Foto: nobb.nl

Het coronavirus is er nog altijd. Dus is het belangrijk om juist nu alert te blijven. Daarom is CoronaMelder nu te gebruiken voor heel Nederland. Wie vragen heeft over de app of hulp nodig heeft bij het installeren ervan, kan terecht in de bibliotheek.

Iedereen kan de app CoronaMelder downloaden op zijn of haar telefoon. De app geeft een seintje als je in de buurt bent geweest van iemand die is besmet met corona. Je kan zelf kiezen of je deze app wel of niet op je telefoon wilt.

Vragen of hulp

Op de website van Bibliotheek Veghel is veel informatie te vinden die kan helpen bij het maken van je keuze. Zoals handige links naar ‘hoe werkt de app?’ en ‘hoe veilig is de app?”. Deze informatie kan je helpen bij het maken van die keuze.

Wie hulp nodig heeft bij het installeren van de app kan ook bij bibliotheek Veghel terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid, dagelijks van 13.00 – 16.00 uur.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden