Komend jaar glasvezel beschikbaar in heel Meierijstad

Foto: gemeente Meierijstad

Vandaag maakte DELTA Fiber Netwerk bekend dat er zich voldoende huishoudens hebben aangemeld om deze ook in de kleine kernen van Meierijstad te voorzien van glasvezelaansluitingen. Met name inwoners uit Boerdonk en Olland hebben veel belangstelling.

Eerder dit jaar bleek de aanleg van dit netwerk in het buitengebied van Meierijstad niet haalbaar. Delta Fiber had als voorwaarde gesteld van minstens 35% van de inwoners en bedrijven zich in zou schrijven om tot aanleg over te gaan. Op de eerder gestelde sluitingsdatum, 23 september, bleek dat er 250 aanmeldingen te weinig waren om tot aanleg over te gaan. Men besloot op dat moment deze termijn te verlengen tot vandaag.

Vandaag, op de laatste dag van aanmelding, bleek dat de teller uitkwam op 255. Net genoeg om de inwoners en bedrijven van Keldonk, Boerdonk, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Olland, Boskant en het Foodpark Veghel te kunnen late profiteren van een supersnel glasvezelnetwerk.

Aanmelden kan nog steeds

Mocht u alsnog interesse hebben in een glasvezelaansluiting, dan kunt u zich alsnog aanmelden. Mensen die zich reeds aangemeld hebben, krijgen binnen twee weken een informatiebrief van Delta Fiber.

 

DELTA Fiber

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden