Steun lokale horeca ondernemers; Bezorgen en afhalen blijft mogelijk (deel 2)

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Meierijstad.Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Wederom wordt de horeca hard geraakt! Cafés en restaurants sluiten voor vier weken hun deuren. Afhalen en bezorgen blijft wél mogelijk.

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Meierijstad n deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Meierijstad!

Ben jij een creatieve ondernemer? Mail ons en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Grieks restaurant Santorini

Santorini VeghelSantorini Veghel

Al ruim 14 jaar een vertrouwd gezicht op de Veghelse Markt, gerund door Jiorgos en Barbara Spanos. Bij Santorini nemen ze geen genoegen met alleen lekker eten, het moet ook een beleving zijn. De beleving kunnen klanten de komende weken helaas niet in het restaurant ervaren, maar wel thuis. Van dinsdag tot en met zondag, staat het team voor u klaar om u te laten genieten van de échte Griekse smaak!.

santorini-veghel.nl


Trattoria da Roberto

Trattoria Da RobertoTrattoria Da Roberto

Net als tijdens de eerste Corona golf hebben ze bij Da Roberto ook nu weer producten samengesteld voor hun gasten. Ze hebben een soepservice. Vrijwel dagelijks maken ze verse soep die ze bezorgen, ze hebben de plank voor op de bank, een 3-gangen afhaalmenu (oven klaar), 4-gangen (thuis zelf koken), italiaanse ribbetjes, tiramitoetjes en tiramitaart. Alles kan worden afgehaald en eventueel worden bezorgd. …… en dat voor een Italiaans restaurant waar je normaal eet wat de pot schaft, nu ineens zoveel keuzes…..je zou er haast stress van krijgen.

www.da-roberto.nl


Brownies & Downies

Brownies en Downies 1Brownies en Downies

Vanaf 1 november opent Brownies&Downies een spik-splinter nieuwe brownieshop, waarop jij vanaf de bank met een paar drukken op de knop een doosje positieve energie in huis haalt. Positieve energie? Ja! De brownies & blondies zitten vol positieve energie! En die passen ook nog eens bij jou door de brievenbus. Zet 1 november dikgedrukt in je agenda, en houdt hun socials in de gaten voor meer nieuws!

www.browniesbezorgen.nlwww.browniesanddownies.nl

Reacties