Heel Veghel Bakt Vlaai

Esther de Bie (ONS Welzijn) en Noor van Rijbroek (M25)
Foto: M25

Op Koningsdag 2020 heeft M25 Veghel met ONS Welzijn voor de eerste keer Heel Veghel Bakt georganiseerd tegen het ‘eenzaamheidsvirus’ onder thuiswonende, eenzame ouderen. Dit was toen een groot succes. 300 ouderen werden door enthousiaste thuisbakkers verrast met iets lekkers voor bij de koffie. Deze actie wordt door hen herhaald op 25 oktober a.s., tijdens de Dag van de Vlaai.

Helaas heeft het Coronavirus ons nog niet verlaten en daarmee blijft ook de kans op het ‘eenzaamheidsvirus’ nog even voortbestaan. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we omzien naar elkaar en daar waar het kan elkaar wat geluksmomentjes gunnen. Met dat in het achterhoofd was het voor M25 Veghel en ONS Welzijn een uitgemaakte zaak om deze actie te organiseren.

“Dit willen we doen door ze te verwennen met iets lekkers, dat we zelf gebakken hebben. In het kader van de ‘Dag van de Vlaai’ is het natuurlijk leuk om een vlaai te maken, maar een paar koekjes, cake of cup cakes is  natuurlijk al hartstikke leuk. Je kunt dit nog extra gezellig maken door het te versieren en door een lief kaartje of een leuke boodschap toe te voegen. Dit alles wordt persoonlijk afgegeven waarbij we de richtlijnen van het RIVM natuurlijk in acht nemen”, aldus Noor van Rijbroek van M25.

Meedoen

Ook jij kunt iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar [email protected]. Doe dit voor 20 oktober 2020. Hierin geef je je naam, adres en telefoonnummer op en laat je weten voor hoeveel personen je wilt bakken.

Hierna ontvang je een mailtje terug met de benodigde informatie.

‘Heel Veghel bakt vlaai’ is een initiatief van Noor van Rijbroek (M25 Veghel) en Esther de Bie (ONS Welzijn), in samenwerking met de Zonnebloem en Stichting Met je Hart Veghel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden