Praktijk WEL voor stresspreventie en stressreductie

Foto: Praktijk WEL

Begin 2017 zijn Jan Witkamp en Ingrid Los, beiden woonachtig in Veghel, gepokt en gemazeld in de wereld van training, coaching, welzijnswerk en gezondheidszorg, gestart met ‘Praktijk WEL, voor Coaching & TuiNa Massage’. Al hun activiteiten zijn samen te vatten in twee sleutelwoorden: stresspreventie en stressreductie. Het begeleiden van mensen bij ‘stress’ en ‘burn out’ is hun missie.

Stress is een veel voorkomend maatschappelijk probleem. Het kan de balans tussen privé-leven en werk behoorlijk verstoren. Het is de meest voorkomende oorzaak van langdurig ziekteverzuim en kost werkgevers en  verzekeringsmaatschappijen een vermogen.

Voorkomen of effectief behandelen kan dus aardig wat geld opleveren.

TuiNa massage

Heb je een zittend beroep en vaak pijn aan spieren en pezen? Dan helpt TuiNa massage om spieren en pezen soepel te krijgen en te houden.

TuiNa is een klassieke massagevorm uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en is meer dan tweeduizend jaar oud. Tui betekent in het Chinees ´duwen´. Na staat voor ´grijpen´. TuiNa massage is dus een ´duw-grijp´ techniek. Het is een stevige massage die geblokkeerde spieren en pezen losmaakt.

Ingrid Los (Praktijk WEL) verzorgt massages volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCG)

  • Voor een Gezondheidsmassage, ook wel geklede stoelmassage genoemd, is één massage al helend en ontspannend. Gewoon jezelf lekker verwennen! Gun jezelf een abonnement van 5 massages en betaal er 4!
  • Een meer diepgaande, intensieve Therapeutische massage is geschikt om van de pijn of stress los te komen. Deze massage is helend en ontspannend bovendien. Ook hier geldt: neem een abonnement van 5 massages en betaal er 4!

Voorbeelden:

  • Stoelmassage van 10 minuten. Behandeling rug, schouders, nek;
  • Stoelmassage 20 minuten: behandeling rug, nek, schouders, armen, handen, hoofd;
  • Stoelmassage 30 minuten: hetzelfde als bij 20 minuten, met extra aandacht voor pijnplekken.

Kosten: € 1,== per minuut. U bepaalt zelf hoe lang u gemasseerd wilt worden.

Ingrid werkt op afspraak in Veghel (praktijk) of in Uden (D’n Office, maandagmiddag, oneven weken).

Ingrid Los - Praktijk WEL

Voor inlichtingen of afspraken:

Praktijk WEL logo

Praktijk WEL

Kievietdonk 69

5467 AS VEGHEL

T: 0413 – 355 385

M: 06 – 34 99 09 83

E: [email protected]

F: @praktijk.wel

I : https://praktijkwel.vpweb.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden